Tee start (forside) Klub Info Aktiviteter Disc Golf Banen Disc Golf Links
SDGL RRFGK historie Handicap listen    

RRFGK historien
Initiativgruppen til Roskilde Ring Frisbee Golf Bane på Midtsjælland har i løbet af sommeren 2002 udarbejdet en ansøgning til Roskilde Kommune om anlæggelse af en Frisbee Golf bane i Roskilde, nærmere bestemt på Roskilde Ring. Det var stedet, hvor der i 60'erne blev kørt racerløb i Roskilde, men Ringen har siden 70'erne været henlagt som park og grønt område for byens borgere. Parken ligger 5 minutters gang fra Roskilde Station og tæt på motorvejs tilkørsel og uddannelsessteder.

Det er Stephen Skriver, tidligere stifter af en stor Frisbee klub i Skælskør på Vestsjælland i 80'erne, medlem af Dansk Frisbee Forbund og Københavns Frisbee Klub indtil 2003. Han bor nu tæt på Roskilde og tog i 2002 initiativet til at få skabt rammerne til den nye Frisbee Disc Golf bane og klub i Roskilde, ja han var nærmest initiativgruppen selv. 

Der blev den 10. december 2003 givet grønt lys for at der etableres en 9-hullers permanent Frisbee Golf bane med kurvehuller i den kuperede og hyggelige park Roskilde Ring. 

Den 29. april 2003 modtages besked om, at der er bevilliget kr. 30.000 til baneetableringen fra Kultur og Fritidssektionen i Roskilde Kommune.

Disc Golf banen blev en realitet den 5. juni på grundlovsdag, hvor de 9 kurve blev sat i jorden.

Roskilde Ring Disc Golf bane blev indviet lørdag den 21. juni 2003 og resten er historie med en aktiv Disc Golf bane og klub idag.

På genkast siger Stephen Skriver, der nu har fået mere end 60 nye venner at spille Disc Golf med.

Se mere info og billeder her...

 

 

Denne side er opdateret: 17. marts 2014